tisdag 30 november 2010

20101130


5 kommentarer:

Emelie sa...

Fina bilder, helt klart.

Anonym sa...

Hej Johanna.
Fina bilder du tar.Jag fick din bloggadress av en tjej som jag ville skulle fota vårt bröllop men hon var upptagen(det är i september nästa år)hon rekomenderade dig.Men jag undrar om du inte har bröllopsbilder du kan lägga upp så man får se lite?Läste att du skulle fotografera ett bröllop nästa sommar,kommer du lägga upp någon "preshoot"(eller vad det heter)till det bröllopet på det paret?Har hört att de flesta bröllopsfotograer gör det för att lära känna paret mm.typ.Hade varit kul att få se så man vet lite hur du fotograferar bröllopspar!!! MedVängligaHälsningar/ Josefin Eng

Johannas blogg sa...

Hej Josefin!

Jag fotar gärna ditt bröllop, men har inte fotat något bröllop ännu, så jag har tyvärr inga bröllopsbilder att visa upp. Som det ser ut nu så ska jag inte ta något preshoot på det bröllopsparet som jag ska fota. Om du vill så kanske vi kan träffas och så kan jag ta lite bilder på er innan ni bestämmer er? Hör gärna av dig till min mail så kan vi prata mer:
jt@johannatorbjornsson.se

Josefin sa...

Hej Johanna!
Vi bor inte i Sverige och kommer hem till Sverige bara för att gifta oss nästa år då vi annars bor i USA.Jag mailar dig när jag pratat med min blivande och vi bestämt oss och hoppas så länge på att ni gör en preeshoot med det där andra brudparet så vi har något att kolla på!Men jag mailar när det blir aktuellt med en bokning!!!Tack för ditt svar!!!

Johannas blogg sa...

Ja gör det :) Du får också gärna kolla på bilder som jag har tagit på min hemsida http://johannatorbjornsson.se/

eller flickr
http://www.flickr.com/photos/gravitatioon/

om du vill :)